2014. március 15., szombat

One Direcktion (1D)

Hali itt az 1D Mania van róla pletyim képem stb.
Képek:



 

És itt van róluk pár pletyi:

Csak pletyka volt: nem jön Budapestre a One Direction

Egyelőre nem lesz nálunk koncert, viszont készül a 3D-s 1D-film. 

Csak pletyka volt: nem jön Budapestre a One Direction 
Futótűzként terjedt a pletyka, hogy Magyarországra látogat a fiúcsapat. Sajnos rossz hírrel kell szolgálnunk: a Sony Music Hungary hivatalosan is megerősítette, hogy a zenekar egyelőre a jelenleg zajló turnéra és a készülő filmre koncentrál, a 2014-es tervekről még korai lenne beszélni.
Az viszont biztos, hogy augusztusra elkészül a One Direction-film. A This is us című mozi a turné legérdekesebb pillanatait rögzíti.
Morgan Spurlock rendező a Twitteren válaszolt a 1D-fanatikusok kérdéseire. Természetesen szóba került, lesz-e olyan jelenet, ahol a fiúk póló nélkül láthatóak; a válasz pedig: igen, rengeteg félmeztelen pillanat várható… Talán a 2014-es MTV Movie Awards „Legjobb félmeztelen alakítás” kategóriájában eséllyel is indulhatnak majd (idén április 14-én Channing Tatum, Christian Bale, Daniel Craig, Seth McFarlane - pontosabban: Ted - és Taylor Lautner verseng majd az Arany Popcornért).
A rendező szerint megmutatják a fiúk „vadabb” oldalát is: egyéniségekről van szó, akik azt csinálnak, amit akarnak, és ettől igazán hiteles arcok. A 3D-s filmben szívmelengető és felhőtlen részek egyaránt lesznek, az utóbbiak közül nagyon sok Japánhoz köthető, ahol különösen sok vidám pillanatban volt része a fiúcsapatnak.
1D Harry szexmániás?
Photo : Getty Images
A One Direction kölyökképű Harryje valószínűleg mégsem olyan ártatlan, mint azt elsőre gondolnánk: a szívtipró énekes kedvére válogathat a szebbnél szebb lányok között, és ezt a perezhilton értesülései szerint ki is használja.

 Egyenlőre ennyit írnak a hírek.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése